29 января 2021

Модуль Hörmann homee для «розумних будинків»

Модуль Hörmann homee для «розумних будинків»

Нещодавно німецький виробник воріт та дверей Hörmann доповнив свою лінійку автоматики радіо-модулем Hörmann homee brain для «розумних будинків».

Модуль Hörmann homee інтегрується у систему Smart home* і дозволяє ще більш комфортно відкривати чи закривати гаражні та в’їзні ворота, вхідні двері до будинку, управляти освітленням. Тепер ви можете це зробити у будь-який час дня і ночі, не залежно від того, у якій частині світу ви знаходитесь. Для цього потрібен лише смартфон чи планшет, на якому встановлено спеціальний додаток.

Серійно кубик Hörmann homee оснащений радіосистемами BiSecur та WLAN, має простий інтерфейс для програмування та управління. Він сумісний з іншими «розумними системами», що контролюють камери спостереження, прилади освітлення, вимикачі, термостати, жалюзі, кліматичні сенсори тощо. 

Просте програмування

Через WLAN здійснюється підключення до домашнього роутера. Спеціальний додаток Hörmann App завантажується безкоштовно. 

Зручне управління

Усі функції, якими ви управляєте за допомогою пульта, тепер можна виконувати через додаток на смартфоні. Інтуїтивне меню і зручна навігація роблять використання додатку простим і приємним. Також можна скористатися віртуальними голосовими асистентами Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri.   

Зручна навігація

За допомогою додатку Hörmann App у будь-який час доби ви маєте інформацію про положення воріт, замків вхідних дверей та інших підключених приладів у вашому будинку. Прості символи показують, чи зачинені ворота або двері, чи вимкнуте світло.  

Налаштування сценаріїв 

Комбінуйте кілька окремих функцій у комфортні сценарії, так звані «хоміграми». На одну клавішу можна, наприклад, запрограмувати одночасне відкривання в’їзних та гаражних воріт, вхідних дверей та освітлення. Хоміграми створюються індивідуально для вашого особистого додатку, тобто відповідно до ваших побажань.  

Мережа по всьому світу 

На дивані, в офісі чи у відпустці: за потреби ви маєте у будь-який час повний контроль за пристроями, що підключені до системи «розумний будинок». За бажанням ви можете також запрограмувати «Push»-повідомлення про статус пристроїв.   

Розширюйте ваші можливості

Модуль Hörmann homee серійно оснащений системами BiSecur та WLAN. Він може використовуватися як основний кубик, тобто до нього можуть бути додані радіо-модулі, що обслуговують інші функції в системі Smart home*.

Кожен кубик відповідає за свій пакет радіо-технологій і може «розмовляти» з іншими пристроями, як наприклад:

Радіо-система ZigBee

додатковий модуль, сумісний з системи Smart home* від Philips Hue, Bitron, IKEA. 

Радіо-система EnOcean

додатковий модуль, сумісний з системи Smart home* від AFRISO, Eltako. 

Радіо-система Z-Wave

додатковий модуль, сумісний з системи Smart home* від Aeotec, Danfoss, Devolo, Everspring, Fibaro. 

Радіо-система WLAN

серійно інтегрована в Hörmann homee, сумісна з AVM Smart Home, Netatmo, Belkin,

Nuki, Homematic, myStrom, WOLF Haustechnik.

 

Дізнайтеся більше про автоматику Hörmann та спеціальні пропозиції для українських клієнтів тут https://www.hormann.ua/privatni-zabudovniki/elektroprivodi/elektroprivodi-garazhnikh-vorit/

* Розумний будинок, англ.

Источник: Хьорман-УА, ТОВ
Пожаловаться модератору